čtvrtek 28. července 2016

Kdy vyhrajete Oskara, získáte Nobelovu cenu, porodíte či zažijete životní výhru ?

Při vítězství v soutěži Dáma roku viz fotografie na oranžovém pozadí od Jadrana Šetlíka níže, jsem měla stejnou konstelaci jako Leonardo DiCaprio při získání Oskara.
A tutéž konstelaci jsem měla při své svatbě, je to konstelace velkého štěstí.
A také jsem se cítila stejně.....
Navíc jsem měla skvělý aspekt Jupitera, planety štěstí, který mi právě procházel 5. domem her a soutěží mi dělal skvělý úhel také na tento bod v horoskopu...
Tutéž konstelaci měla Adriana Sklenaříková, když porodila konečně, po několika potratech, své první dítě v 46 letech.  Při tomto aspektu většina žen v plodném věku, i ve vyšším věku, těhotní či rodí, nebo zažijí jinou citovou spokojenost v jiné oblasti. 



Astrologie je skvělá, Denně ji několik hodin studuji v praxi nejen u svých klientek a klientů, na které se připravuji, ale studuji konstelace u svých blízkých, kamarádů ale i slavných osobností...
U Jágra jsem věděla, že ho čeká v listopadu 2015 a dále vážná známost, věděla jsem už před začátkem letošního Mistrovství Světa v hokeji, že nezískáme ani jednu medaili, Česká republika měla ve dnech závěru mistrovství aspekt pesimismu... ale tuto předpověď a i Jágrovu, jsem raději tajila.... Jágr nesnáší publicitu. Také jsem nechtěla zarmoutit naše české fanoušky, a i sama sebe, doufala jsem, že astrologie nemusí třeba vyjít.. Taková jsem fanynka Mistrovství Světa v hokeji, že jsem tomu také nechtěla věřit, ale to zklamání nakonec přišlo.
Takže si někdy určité předpovědi raději nechávám pro sebe.
Ale ta radostná zpráva, že Leonardo DiCaprio konečně dostal Oskara, a o tyto souvislosti jsem se s Vámi musela podělit.
Tak uvidíte, u svého astrologa zjistíte, kdy Vás čeká nějaké štěstí či citová spokojenost.





Vaše astroložka Kateřina Schlosserová.
www.astrolozka.eu
Blog Astrologie a horoskopy v praktickém životě
www.astrologie-a-horoskopy.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat