neděle 7. srpna 2016

Mediálně úspěšná astroložka Susan Miller a její umění se zviditelnit a prodat

Přečtěte si článek o této "hvězdě" americké astrologie v prokliku zde: http://www.tyden.cz/rubriky/relax/ostatni/americka-astrolozka-vychazi-z-udaju-nasa_378794.html
Ukázka 2 odstavců článku níže, abyste viděli jak velmi je astroložka Susan mediálně úspěšná:
"Plan by the planets" (plánujte podle planet), přesvědčuje pravidelně svých 215 tisíc předplatitelů na Twitteru. Této šedesátnici (přesný věk odmítá sdělit) naslouchá svět módy a celý Hollywood. Od té doby, co v prosinci 1995 založila své internetové stránky Astrology Zone, se počet jejích obdivovatelů prudce zvyšoval. A její měsíční předpovědi, které jsou zdarma, jsou jako evangelium pro více než 6,5 milionů návštěvníků měsíčně.
V roce 2014 její předpovědi konzultovalo 50 milionů lidí. Jejími věrnými jsou návrhářka Mary-Kate Olsenová, modelky Molly Simsová a Dree Hemingwayová, designér Cece Cord, spoluzakladatel obchodů s módou Moda operandi Lauren Santo Domingo, umělkyně Gloria Vanderbiltová. Ale také návrhář Jeremy Scott, módní fotograf Carter Smith, herečka Lindsay Lohanová a zpěvák Pharrell Smith. Na radu se jí ptají přední luxusní módní domy, jako je Chanel, Dior či Chopard. U příležitosti svátku svatého Valentýna ji zase požádal Chloé, aby pro jeho zákazníky sestavila on line horoskopy týkající se lásky.
V horoskopu je vidět zájem o módu či umění krásně aspektovaným Neptunem ve Vahách v 5. domě tvořivosti v pozitivním trigonu na Venuši.... a mnohé další.... 
Jsem ráda, že astrologii takto propaguje.

                                                        Americká astroložka Susan Miller



Horoskop této mediálně slavné astroložky.
Všichni tři vládcové 11. domu mediálního úspěchu jsou v těchto domech:
-  v 5. domě tvořivosti ve Vahách - krása a umění,  proto ten mediální zájem o tuto astroložku v oblasti módy,
- druhý vládce 11. domu Mars v domě 10. - kariéra a práce s médii, Susan má 215 tisíc předplatitelů na Twitteru a její horoskopy čte 6.5 miliónu lidé měsíčně!
- a třetí vládce domů médií Venuše je v 9. domě v zahraničí, mediální úspěch i v zahraničí, a zde pracuje pro zahraniční módní návrháře a zahraniční osobnosti.

Jinak její bystrost charakterizuje planeta Uran v blízkosti Ascedentu, ale Merkur i vládce Ascedentu. Merkur i Uran má hodně napěťových vazeb, takže bude trošku "zbrklá" a sem tam se může i splést, ale její síla je právě v její velké originalitě, velké citlivosti, silně obsazené znamení vody, a také i díky jejímu charisma a kultivované drzosti, kde se nebojí i trošku šokovat a říkat si co si myslí. Právě to její charisma z ní dělá slavnou astroložku, jinak samotné talenty na astrologii zde nejsou tak velké. Aspekty úspěšných astrologů precizně rozebral v knize Astrologové náš známý astrolog Antonín Baudyš starší.

Takže vidíte, člověk nemusí být jen odborník v oboru, ale musí umět své vědomosti a talenty dobře prodat a získat mediální zájem. Znám hodně daleko lepších astrologů, ale mediálnímu zájmu astroložky Susan Miller se nemohou nikdy vyrovnat, i když jsou lepší astrologové.

Podobně je to i v jiných oblastech, znám skvělé fotografy, ale bohužel jeden, podle mě nejvíce talentovaný fotograf pro kterého jsem pracovala, je introvert, a neumí své umění prodat. A například jeden jeho žák dva roky po kurzu u něj fotil pro Czechoslovak Models, pro velké firmy fotil a nechal vyrábět katalogy za 250 tisíc pro firmy a fotil Booky pro modelky za 35 tisíc atd. A to nebyl tak skvělý fotograf jako jeho učitel...

Prostě nestačí umět, musíte ještě umět svoji práci prodat, jako například astroložka Susan Miller, ve článku zde: http://www.tyden.cz/rubriky/relax/ostatni/americka-astrolozka-vychazi-z-udaju-nasa_378794.html

Vaše astroložka Kateřina Schlosserová.
www.astrolozka.eu
Blog Astrologie a horoskopy v praktickém životě
www.astrologie-a-horoskopy.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat